TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
TMMOB
Peyzaj Mimarları Odası
UCTEA CHAMBER OF LANDSCAPE ARCHITECTS

“3.BİN YILDA YAŞAYAN OSMANLI KÖYÜ - CUMALIKIZIK FİKİR PROJE YARIŞMASI ” ' NA DÜZELTME..

MERKEZ
24.08.2007

Oda Yönetim Kurulu' nun girişimlerİ sonuç verdi. Belediye Başkanı ile yapılan görüşmeler sonucu yarışma şartnamesi yeniden düzenlenerek Resmi Gazete' de yayınlandı.

Oda Yönetim Kurulu‘ nun yaptığı girişimler sonuç verdi. Belediye başkanı ve yöneticilerle yapılan görüşmeler sonucu yarışma şartnamesi yeniden düzenlenerek Resmi Gazetede yayınlandı.
 

ODA‘ NIN GİRİŞİMLERİ BİR YANLIŞLIĞI DAHA DÜZELTTİ.. 

Bursa İli, Yıldırım İlçesi, "3. BİN YILDA YAŞAYAN OSMANLI KÖYÜ - CUMALIKIZIK FİKİR PROJE YARIŞMASI " na yaptığımız itiraz sonuç verdi.

Geçtiğimiz hafta Yıldırım Belediye Başkanı Sn. Özgen KESKİN ve Belediye yöneticileri yaptığımız ısrarlı görüşmeler ardından yarışma şartnamesinde düzenleme yapılarak peyzaj mimarlarının da bu yarışmada yer alması ve jüri kurullarında temsil edilmesi kararı verildi.

Yapılan değişiklikler 27 Ağustos Pazartesi günü 26626 sayılı Resmi Gazetede şartnamede yayınlandı.

* Şartnamenin giriş bölümünde ilk şartnamede yer almayan "peyzaj mimarlığı" ; düzeltilerek aşağıdaki biçimde yayınlandı.

"Bursa İli, Yıldırım ilçesi "3. BİN YILDA YAŞAYAN OSMANLI KÖYÜ - CUMALIKIZIK FİKİR PROJE YARIŞMASI" Yıldırım Belediye Başkanlığı tarafından, Kamu İhale Kanunu; Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışması Yönetmeliği uyarınca serbest, ulusal ve tek aşamalı olarak yarışmaya çıkarılmıştır."

* Ayrıca yine daha önce önce şartnamede yer almayan ve yarışmacıların bağlı olması gerektiği kurumlar (A Katagorisi) bölümü de değiştirilerek Peyzaj Mimarları Odası eklendi..

"- A KATEGORİSİ          : Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB), Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve  Peyzaj Mimarları Odası üyesi olması "

* Jüri Üyeleri içinde temsil edilmeyen Peyzaj Mimarları meslek disiplini Danışman Jüri bölümünde yapılan değişiklikle yerini aldı.

 

Okunma Sayısı: 1175
Dosyalar