TMMOB Peyzaj Mimarları Odası
TMMOB
Peyzaj Mimarları Odası
UCTEA CHAMBER OF LANDSCAPE ARCHITECTS

“AOÇ KATLİAMINA SESSİZ KALMAYALIM” BASIN AÇIKLAMASINDA İDİK

 “AOÇ  KATLİAMINA SESSİZ KALMAYALIM” BASIN AÇIKLAMASINDA İDİK
MERKEZ
04.02.2014

Başkent Dayanışması tarafından düzenlenen “AOÇ KATLİAMINA SESSİZ KALMAYALIM” eylemliliğinde Odamız tarafından AOÇ ile ilgili 2006 yılından itibaren sürdürülen yasal ve yönetsel hukuk mücadelesi ile birlikte kamuoyu bilgilendirmeleri hakkında sürdürdüğümüz mücadele ile ilgili açıklamalarda bulunduk.

 AOÇ  KATLİAMINA SESSİZ KALMAYALIM BASIN AÇIKLAMASINDA İDİK

Başkent Dayanışması tarafından düzenlenen "AOÇ  KATLİAMINA SESSİZ KALMAYALIM" eylemliliğinde Odamız tarafından AOÇ ile ilgili 2006 yılından itibaren sürdürülen yasal ve yönetsel hukuk mücadelesi ile birlikte kamuoyu bilgilendirmeleri hakkında sürdürdüğümüz mücadele ile ilgili açıklamalarda bulunduk.

Başkent Dayanışmasının " 1925 Yılında Atatürk tarafından Cumhuriyetin Özgürleşme Projesi olarak kurulan Atatürk Orman Çiftliği, Ankara`nın akciğerleridir. Akciğerlerimiz yok ediliyor. Atatürk Orman Çiftliği ölüyor, biz nefes alamıyoruz. Atatürk Orman Çiftliği talanı her dönemde devam etti. Ama en çok 12 yıllık iktidarda olduğu, " Talan devam ediyor. Yeşilin ortasından geçen yollar, öfke yollarını işaret ediyor. Binlerce ağaç kesilerek yapılan Başbakanlık Hizmet Binası  lehimize gelen bilirkişi raporlarına rağmen durmuyor. Hayvanat Bahçesi " Vahşetin Krallığı" projesiyle, AOÇ de  herkesin gözü önünde vahşet yapılıyor. Açılmış olan 25 davamıza rağmen, yargı süreci uzuyor Atatürk Orman Çiftliği bizden çocuklarımızdan çalınıyor."   Çağrısı ile Güven Park`ta yapılan basın açıklamasında yer aldık.

 

 

Okunma Sayısı: 136
Fotoğraf Galerisi