BARTIN İL TEMSİLCİLİĞİMİZ ÖĞRENCİLERLE

Bartın İl Temsilciliğimiz ve PMOGenç Temsilcileri Bartın' da öğrencilerle biraraya gelerek Oda ve öğrenci üye çalışmalarını anlattı.
BARTIN İL TEMSİLCİLİĞİMİZ ÖĞRENCİLERLE
Peyzaj Mimarları Odası Bartın İl Temsilciliği PMO-Genç Bartın Üyeleri ile Buluştu. Buluşma, 21 Eylül 2007 tarihinde Bartın Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünde 13‘ü PMO-Genç Üyesi 40 kişinin, PMO Bartın Yönetim Kurulu Üyeleri ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantı öncesinde yeni gelen öğrenciler Peyzaj Mimarlığı Öğretim elemanları ile tanıştı. Açılışta Peyzaj Mimarlığı Öğretim elemanlarını tanıtan ve Peyzaj Mimarlığı eğitimini açıklayan Prof.Dr. Sümer GÜLEZ, öğrencilerin ulusal ve uluslar arası platformlarda kendilerini ifade edebilmelerinin oda ve öğrenci üye çalışmalarına katılmaları ile mümkün olabileceğini bildirdi. Ardından PMO Bartın İl Temsilcisi Mustafa ARTAR ve PMO-Genç Temsilcileri Hazal BOZKURT ve Bekir KAPLAN oda ve öğrenci üye kolu çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.
En Çok Okunanlar
-
MESLEKİ DENETİM UYGULAMASI /2007 Okunma Sayısı:38518
-
PEYZAJ MİMARLIĞI HİZMETLERİ EN AZ BEDEL HESABI, ARTIK ODAMIZ OTOMASYON SİSTEMİ ÜZERİNDEN ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE AÇILDI /2010 Okunma Sayısı:38268
-
SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ /2007 Okunma Sayısı:35944
-
BÜRO TESCİL BELGESİ (BTB) ALMA KOŞULLARI /2007 Okunma Sayısı:35674
-
MESLEKİ TANINIRLIĞIMIZDAKİ EN ÖNEMLİ ADIM /2006 Okunma Sayısı:33863
-
KAMU İHALE KURUMU HÜKÜMLERİ GEREĞİ İŞ BİTİRME BELGESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME /2008 Okunma Sayısı:33789
-
SÖZLEŞMELİ/ÜCRETLİ PEYZAJ MİMARI ASGARİ ÜCRETLERİ /2011 Okunma Sayısı:32106
-
KEŞİF-METRAJ VE İHALE DOSYASI HAZIRLANMASI /2009 Okunma Sayısı:29997
-
KURAKLIK PEYZAJI /2007 Okunma Sayısı:20211
-
BİLGİ EDİNME BAŞVURUSU /2004 Okunma Sayısı:19431